İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Hacı Selimağa Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Ock

Özel gereksinimli öğrencilerin akranlarıyla ile etkileşimlerini artırmak amacıyla Kandilli Kız Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle el sanatları,spor ve yiyecek atölyelerinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

Ara

"Öğretmenler! Cumhuriyet; fikren,ilmen,fennen,bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister.Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir."                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Mustafa Kemal ATATÜRK

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında Üsküdar Meydanı'nda saat 09:05'i gösterdiğinde yapılan 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından okulumuzda;öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızla anma programını gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk cumhurbaikanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85.yıldönümünde sevgi,saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz.

2021-2022 dönemi Rehberlik Servisi Semineri